Sadece bir Site

Gezi Parkı Olayları
Gezi parkı olayları diye bir şey çıkardılar. Mutlaka takip ediyorsunuz. Burada ki resmi koymamın nedenini de anlamışsınızdır zaten. Açık ve net, her zaman polisin yanındayım... Şu an ki gezi parkı denen olaylar gezi parkı olayları değil hükümeti yıkmak için yapılan bir isyana dönüşmüş durumda. Adam gibi protestosunu yapana da sözüm yok, boşuna demokrasi devleti demiyoruz. Ama eğer sen kalkıp ta kim olduğunu bilmeden "hükümeti yıkıcaz ! isyan çıkarıcaz !" dersen o indirim (!) sandığın %50 sana karşı öyle bir isyan çıkarır ki... Eylemcilerin istekleri
-3. Köprüyü yapma,
-Biber gazını yasakla,
-İsyankar (!) arkadaşlarımızı serbest bırak vs. vs.

En baştan başlayalım. 3. Köprüyü yapma diyor. İyi o zaman benimde senden bir isteğim var İstanbul'da her gün trafiğe küfür etme. Biber gazını yasakla diyor. Bunlar bildiğin nazik götlü :D Ulan medeniyiz, avrupalıyız diyorsunuz ama avrupa da polisin eylemciye uyguladığının %0.1 ni bile görünce yasakla diyorsunuz. Sen gidip polisin önünden ona atmak için taş topluyorsun bir şey demiyor, ama biber gazı sıkınca "neden sıktı" oluyor. 3. isteklerinin cevabı da burdan çıkıyor zaten. Hükümet ile kavga etmeye çalışan birkaç beyinsiz toplanmış ve onları serbest bırak hunilerini teslim edelim diyorlar :)  Son olarak karşıt görüşlü arkadaşlar için Melih Gökçek Başkanın Cuma Günkü Videosunu bırakıyorum :)



  1. Kendi düşünceniz saygı duyuyorum ama BENCE yanlış düşünüyorsunuz.Buraya şimdi Nokia Lumia 520 makalesi yazmaya gelmiştim ama şimdi siyasi görüşümü paylaşacağım.

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.