Sadece bir Site

Uyu Türkiye (!)
  Sevgili okurlarım;
Burada herkesin siyasi anlayışına saygı duymak lazım.Çünkü bazıları Akp bazıları Chp bazıları Mhp hatta bazıları Bdp taraftarı olabilir.Siyasetle pek ilgilenmeyenlerde olabilir.WebKnock gibi bir yerde sansür kesinlikle yoktur.Sevgili yazarlarımız bu makaleye yorumlarını yazabilirler.Başlıyorum:

  Artık maalesef kimse Akp nin hapını yutmuyor.Yutanlar da ülkenin Kürdistan'laşmasına göz yumuyor.Ben şahsen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden bir Kemalist'im.Herkes böyle olmayabilir.Fakat kendisine "Türk" diyenler artık ayaklar altına alınan ve zamanında onun için mücadele verilmiş olan bayrağına sahip çıkarlar.Evet.Birkaç satırlık bir araştırma:

  Amerika Birleşik Devletleri'nin en iyi gazetesi ve dergisi olarak bilinen New York Times,Dünyanın en etkili 100 adamı listesine bakın hangi isimleri aldı? :Abdullah Öcalan (Bebek katili onursuz,Pkk kurucusu) ve sürgün yiyip sürekli ağlayıp sızlayan Fethullah Gülen.

  T.C kaldırılıyor.Vatandaş tepki gösteriyor ve geri koyuluyor.Bu sırada ülkenin başbakanı sayın Tayyip Eydoyan (!) açıklama yapıyor ve "Benim haberim yok" diyor.Uyu Türkiye Uyu.İstersen Akp'li ol istersen Chp'li ya da Mhp'li.Ne farkeder ki ? Sonuçta birkaç sene sonra ben Türküm demek yasak olacak ve bir kürt vatandaşı olacaksın.

  Tarihi 1023 e dayalı ve atalarımızla gurur duyan bir ülkeyiz.Askerlerimize zulüm,tepkisini gösteren vatandaşlara Bieber gazı (!),gazetelerde hakkını arayan zıt köşe yazarlarına ise çapulcu denilerek eziliyoruz.Işığı kapatın,bilgisayarı bırakın,yatağınıza gidin ve uyuyun.Uyandığınızda neler olacak acaba ?!
  1. Kemalist olarak kaybediyorsun zaten.Eline klavye alan 2 - 3 şey karalıyor yalan yanlış veledler sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kemalist olmak kaybetmek değildir. Bu ülkede asıl kemalistler, aşırı ve aykırı kemalistler yüzünden eleştiriliyorlar. Her şeyi dibine kadar araştırıp tekrar yazmanızı öneririm.

      Sil
  2. Kemalist olmak kötü bişi değil ama dibini araştırmanı tavsiye ederim.
    Siyasi görüşüm yok ama her partiyi eleştirebilirim.
    Tek sölicem sey AKP böle devam ederse Türkiye diye bişi kalmıcak gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru bende bunu vurgulamaya çalıştım zaten .

      Sil
  3. Bence hicbir goruse koru korune baglanmamak gerekir.Her zaman kopruyu gecene kadar ayiya dayi denmelidir :D buda benim felsefem :)

    YanıtlaSil
  4. Türkiye diye bir şey kalmayacak diye korkanlar, 1999 krizinde nasıl intihar etmediler şaşıyorum. Yoksa onlar parkta oynamayı yeni yeni bırakan 13 yaş gurubumu....?

    YanıtlaSil

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.