Sadece bir Site

Bahçeli Kendini Aştı
Bu zamana kadar yaptığı açıklamalarla Ülkücü camiayı kontrol altında tutan MHP lideri Devlet Bahçeli son dönemlerde hükümete yönelik eleştirilerinin dozajını iyice artırdı.

Bursa'da konuşurken Başbakan'a "Kalkıyorsun eşim Arap kızıdır diyorsun. Bana ne! Kendin Gürcüyüm diyorsun. Sorduk mu necisin diye? Eğer eşin Arap kızı, sen de Gürcü'ysen oğlun gemicik sahibi Bilal'e ne diyeceğiz biz?" dedi. Ulan manyak karşındaki başbakan haberin var mı? O sen dediğin adam, mütevaziliğinden "ben başbakanım sen bana 'sen' diyemezsin" demiyor. Mütevazi diye küçükdaroğlu bir yandan, bahçeli bir yandan laf atıyor. Siz daha kim olduğunuzu, karşınızdakinin kim olduğunu bilmiyorsunuz bir de meclise girmeye çalışıyorsunuz. Gerçi mhp yi bir sonraki seçimde meclise alamayacağız maalesef :) Son seçim sonuçları %13 dü bu sefer 9 un altına düşer bu ehtiyar amca.. Neyse çok ta uzatmayayım canım pek yazı yazmak istemiyor bu konuda çünkü laf söyleyebilecek veya tartışabilecek biri yok :) 

NOT : BU YAZIYA BAKILARAk, HA BU BLOG TARAFÇI, AKP'Cİ DİYE BİR ŞEY ÇIKMASIN BU BLOGUN TEK SİYASET YAZARI BEN OLDUĞUM İÇİN BÖYLE OLUYOR :)
  1. Kendinize dikkat edin.Hepinizin bilgisayarını yok edecek güce sahibiz.Özellikle AKP nin pislik oyunlarını savunamassınız.Olay büyür patlar gider.

    İmza:Anonymous Anon İd:407854895

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ha-ha-ha anonymous un işi gücü yok webknock ta siyaset yazarlarına bakıyo :D ayrıca dostum sallarken de azcık araştır anonymous un bir şey bildiği yok onlar en basit yöntem ile saldırı yapıyorlar sadece kalabalık olduğu için işe yarıyor :D

      Sil

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.