Sadece bir Site

ESET Smart Security 5.0.93.7 Türkçe Sınırsız Kullanım 32-64 Bit (Nod32)

[cutoff]

ESET Smart Security 5.0.93.7
 Türkçe Sınırsız Kullanım 32-64 Bit

ESET Smart Security 5 ile birlikte gelen yeni özellikler ve güvenlik filitreleri, Eset'i yine vazgeçilmez kılıyor. ESET Smart Security 5, ESET Nod32 Antivirüs 5'den biraz daha güçlü ve güvenli olduğu gibi sezgileri de daha gelişmiş bir şekilde tasarlanmış. Bilgisayarınızda eset veya başka bir antivirüs varsa kaldırın. Paylaştığım program aslında sınırsız değil, yüklediğiniz klasörün içindeki ikinci program (Eset PureFix) ile antivirüs programını sınırsız hale getireceğiz. Antivirüs porgramları Eset'in orjinal sitesinden indirilen orjinal programlardır.


Eset PureFix porgramının kullanımı:
Eğer bilgisayarınızda Eset Nod32 porgramı varsa kaldırın ve bilgisayarınızı tekrar başlatın, porgramdan geriye kalan kayıt anahtarlarını tamamen silmek için Eset Purefix porgramını normal olarak çalıştırıp "Extras" bölümününden "Clean Up!" tuluna basarak tüm eset kayıt anahtarı kalıntılarını silebilirsiniz. Bilgisayarınızda Eset Antivirüs porgramının kurulu olmadığını varsayıyorum. Bilgisayarınız açıldıktan sonra Eset PureFix v2.02 programını normal bir şekilde çalıştırın, "Enable" tuşuna basın ve Eset Nod32 5 veya Smart Security 5 porgramını yüklemeye başlayın. Yüklemenin sonunda Eset PureFix porgramının yüklediğiniz eset ürünü antivirüs porgramını algıladığını göreceksiniz. Kurulum bittikten sonra açık porgramları kapatıp, bilgisayarınızı yeniden başlatın. Eset antivirüs porgramını güncelledikten sonra (güncellemeden önce de görebilirsiniz, tam hatırlamıyorum) Ürün etkinleştime kısmına bakın "Ürün etkinleştirildi" yazısını göreceksiniz.



İlgili Aramalar:bod 32 indir,anti virus indir,program full indir,tek link program indir

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.