Sadece bir Site

Seafight Kolay Hile
    Arkiler bu gün sizlerle seafight hakkında konuşacağız. o kadar kişinin arasında en azından 1 kişi bari seafight oynuyordur diğilmi :D . 


şimdi seafight'ta en kolay para kazanma yolu hile yapmaktan geçer.ama hilede seafight'ta yasak olduğundan hile yapan sistem tarafından yakalanıp görülür ve anında oyundan çıkarılır bende bunun için birşey düşündüm ilk olara en az 100 altınınızın olması gerekiyo. annenize gözükmeden saat en fazla 06.00'da pc 'yi açın orada sf. (seafight) 'a girin direk pazar yerine girseniz yeterli olur almak istediğini en en en değerli eşyyayı belirleyin sonrada üstüne gelip açık arttırmada 100 altın teklif verin olmazsa 2000 altın teklif verin en sonunda kesin likle olacaktır . tebrikler artık ELİT GEMİ sizin . elit gemiyi alın oyundan çıkış yapın sonrada annenize yaklalanmadan yatağınıza dönün ve uyuyo numarası yapın.

görev tamam :D

"Peki bu nasıl oluyo ?" diyenlere cevap:

saat 6 veya 5de açık arttırmalar daha yeni başlatılıyo sizin gibi bu yazıyı okuyan uyanıklarda gidiyo 1 altına elit gemi sahibi oluyo siz onların verdiği fiyatın daha üstünde bir fiyat verince kısacası 2 altına elit gemi alıyonuz ...

Yorum Kuralları:
1- Yaptığınız yorumun, yazıyla alakalı olmasına özen gösteriniz.
2- Yazım ve dilbilgisi konusundaki hassasiyetinizi yorumlarınızda da gösteriniz.
3- Her zaman nazik bir üslup kullanmaya özen gösteriniz.
4- Yukarıdaki kurallardan herhangi birine uymamanız durumunda, site sahibi yorumunuzu yayınlama ya da yayınlamama hakkına sahiptir.

Blogger tarafından desteklenmektedir.